Kaassoorten zijn er in overvloed. Van heel bekend tot onbekend. Gewoon Kaas probeert ook juist de onbekende soorten aan u te presenteren, maar ook de bekende(re) soorten komen aan bod. We laten u een kleine selectie zien en vertellen er wat nader over.
Een overzicht van bekende kaassoorten:
- Appenzeller (Zwitserse kaas)
- Brie (Franse kaas)
- Camembert (Franse kaas)
- Cheddar (Britse kaas)
- Emmentaler (Zwitserse kaas)
- Feta (Griekse kaas)
- Gorgonzola (Italiaanse kaas)
- Gruyère (Zwitserse kaas)
- Manchego (Spaanse kaas)
- Mascarpone (Italiaanse kaas)
- Mozzarella (Italiaanse kaas)
- Parmezaanse kaas / parmigiano reggiano (Italiaanse kaas)
- Raclette (Zwitserse kaas)
- Roquefort (Franse kaas)
- Stilton (Engelse kaas)
Maak jouw eigen website met JouwWeb