Kaassoorten zijn er in overvloed. Van heel bekend tot onbekend. Gewoon Kaas probeert ook juist de onbekende soorten aan u te presenteren, maar ook de bekende(re) soorten komen aan bod. We laten u een kleine selectie zien en vertellen er wat nader over.

Een overzicht van bekende kaassoorten:

  • Appenzeller (Zwitserse kaas)
  • Brie (Franse kaas)
  • Camembert (Franse kaas)
  • Cheddar (Britse kaas)
  • Emmentaler (Zwitserse kaas)
  • Feta (Griekse kaas)
  • Gorgonzola (Italiaanse kaas)
  • Gruyère (Zwitserse kaas)
  • Manchego (Spaanse kaas)
  • Mascarpone (Italiaanse kaas)
  • Mozzarella (Italiaanse kaas)
  • Parmezaanse kaas / parmigiano reggiano (Italiaanse kaas)
  • Raclette (Zwitserse kaas)
  • Roquefort (Franse kaas)
  • Stilton (Engelse kaas)